JUWEELONTWERP
Custom made juwelen, speciaal ontworpen voor u...
Materiaalkeuzes
De zuiverste materialen

Ambacht, kwaliteit en originaliteit zijn mijn handelsmerk. Al mijn juwelen worden vervaardigd uit sterling zilver, 18 karaats goud, edelstenen en diamant. Heeft u een beperkt budget en is goud geen optie, dan kan u altijd kiezen voor een zilveren juweel te laten vergulden (geel goud en rosé goud). Kiest u een ontwerp, waarin edelstenen zijn verwerkt, dan kan u kiezen uit een ruim assortiment: Diamant, Saffier, Smaragd, Robijn, Topaas, Toermalijn, Lapis Lazuli, jade, Amethist, Kwarts,… en natuurparels. Naast deze luxueuze materialen, experimenteer ik ook graag met kunststof in combinatie met zilver, deze geven een modern en speels accent aan mijn persoonlijke stijl. De kunststof wordt gekleurd met pigment en zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren.
  Voor meer info neem contact op via

CONTACT SARAH
Origineel geschenk
Een uniek ontwerp

Naast de vaste collecties, die ook aangepast kunnen worden naar uw persoonlijke smaak, bied ik ook de mogelijkheid tot gepersonaliseerde juwelen. Verloving, huwelijk, geboorte, communie, verjaardag, jubileum,… Belangrijke gebeurtenissen in uw leven kunnen zo vastgelegd worden met een persoonlijk voor jou ontworpen sieraad. Een geboorte armbandje, vriendschapsringen, een aandenken aan een dierbaar overledene of gewoon een geschenkje aan jezelf. Ik werk jouw ideeën uit tot een ambachtelijk vervaardigd kwaliteitsjuweel. Sarah Ceulemans Jewellery Design staat garant voor kwaliteit, ambacht en uniek ontwerp.

De weg naar jouw juweel
Speciaal voor jou ontworpen

Een persoonlijk juweel reflecteert het karakter van de drager. Daarom bied ik jou de mogelijkheid om je eigen ideeën aan te brengen.  Heb jij zelf een bepaald ontwerp in je hoofd voor jezelf, een geliefde, of zelfs voor  je huisdier, dan werk ik het graag uit tot een uniek sieraad. Tijdens een verkennend gesprek zoeken we naar de perfecte materiaalkeuze en jouw voorkeur van vormgeving. Aan de hand van jouw karakter en persoonlijke smaak/stijl ontwerpen we samen jou juweel.

Verloving
Het perfecte huwelijksaanzoek

Voor vele mannen is het kiezen van een verlovingsring een moeilijke opgave.
Welk ontwerp past bij jouw toekomstige vrouw? Kies je voor 1 diamant of liever een ring met meerdere steentjes?
Kies je voor geel goud of wit goud? Etc. Bij al deze moeilijke vragen help ik je om de
juiste keuzes te maken en komen we zo tot een gepersonaliseerd eindresultaat.

Alle diamanten en edelstenen gebruikt in de juwelen van Sarah Ceulemans Jewellery
Design, worden door de ontwerpster zorgvuldig uitgekozen met oog voor detail
(kleur, insluitsels, slijpvorm). Hierdoor bent u dus altijd verzekerd van de
beste kwaliteit !

CONTACT SARAH
Maatwijzer
Ringmaat, Armbanden & halsketting basismaten
Download Maatwijzer (PDF)
Onderhoud Zilver
Tips & tricks

Onderhoud ZilverTips en tricksZilver heeft de eigenschap om te oxideren (kleurverandering door contact met de huid, lucht en licht) Dit kunnen we tegengaan door het juweel te rhodineren (het juweel wordt behandeld met een laagje rhodium). Zo behoudt het zilver zijn mooie witte kleur.Een andere manier om oxidatie tegen te gaan is het juweel met zorg te behandelen. Enkele tips: - Probeer contact met water te vermijden: draag geen juwelen tijdens het douchen, afwassen, zwemmen,…- Zorg ervoor dat uw juweel niet in contact komt met parfum.- Draag geen juwelen tijdens het sporten.- Berg de juwelen op in de bijgeleverde verpakking, zodat ze niet in contact komen met de lucht wanneer je ze niet draagt.Enkele methodes om zilveren juwelen te poetsen: - Maak een badje met warm water, enkele druppels afwasmiddel en enkele druppels ammoniak. Leg het juweel een halve minuut in het water en gebruik een zachte tandenborstel om het te poetsen. Spoel het daarna goed af onder stromend water en wrijf het droog met een zachte doek. (Deze methode is ook uiterst geschikt om edelstenen en diamanten terug glans te geven).- Gebruik een speciaal ontwikkeld zilverpoetsbad of een zilverpoetsdoek, beide te verkrijgen via mail

CONTACT SARAH